Koloniföreningen Dalen

Ovanstående kalendarium är sparat som en pdf. Klicka på bilden och du kan förstora den, spara ner den samt även skriva ut den.

Kalendarium för medlemmarna 2021

Välkomna till 2021 års kolonisäsong!

Årsmöte 2021

• Med anledning av rådande pandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för social distansering har styrelsen beslutat att skjuta fram årets årsmöte från den 13 juni till den 29 augusti.
  • Årsmötet börjar med föreningsmötet kl 11.00-12.30. Därefter blir det lunch och sedan börjar föreningsstämman kl 13.30-15.00.
  • Tid för inlämning av motioner till årsstämman är senast den 1 augusti.
  • Samtliga handlingar inför årsmötet skickas ut senast två veckor innan mötet.

Årets städdag går av stapeln lördagen den 8 maj mellan klockan 11.00 och 15.00. Container beställs för tiden mellan den 7 och 9 maj.

I år firar Koloniträdgårdsförbundet 100 år. Det tänker vi fira samtidigt som vi har vår årliga skördefest lördagen den 28 augusti. Mer information kommer under våren.